Signature Menu - Herfst aan tafel

Appeltaart.png
Herfst - dat is klaar zijn voor vallende bladeren, pompoenen en dampende chocolademelk!!
— Katrien Sterckx

Met onze Fall in love box brengen we de herfst aan je tafel. Maar omdat een geslaagd etentje met vrienden of familie natuurlijk verder gaat dan tafeldecoratie alleen, geven we je bij elke box graag inspiratie voor een heerlijk, bijpassend menu! We mogen dan geen titel van chef-kok dragen, we inspireren je graag met receptjes die we zelf online hebben uitgezocht én uitgetest.

Vandaag brengen we de herfst aan tafel.

Voorgerecht: Pompoensoep met gember, koriander en kokosmelk

Dit superzacht en romig soepje is de ideale starter van ons herfstmenu. Pompoen is onlosmakelijk verbonden met de herfst en zit boordevol vezels en gezonde vetten. De gember geeft het geheel een speciale toets en ook supergezond! Liefhebber van iets pikanter eten? Dan kan je er nog een rood pepertje aan toevoegen.

Ontdek het volledige recept hier.

Hoofdgerecht: makkelijke ovenschotel met kip van Jamie Oliver

Haal alle ingrediënten in huis, leg ze in een ovenschaal en zet in de oven. Zo gemakkelijk kan eten maken zijn! Ook deze ovenschotel met kip, een gerechtje van Jamie Oliver heeft een korte voorbereidingstijd. Let op want het moet wel even in de oven, dus begin er best aan voor je gasten arriveren.

Het volledige recept vind je hier.

Dessert: appeltaart met amper 5 ingrediënten

Bloem, suiker, boter, bladerdeeg en appels. Meer heb je niet nodig om 20 minuten later een heerlijke appeltaart uit de oven te halen! OK - niet light light, maar wel zalig lekker :-). Tip: maak de taart al vooraf en warm vlak voor serveren nog even op. Nog een bolletje ijs en een toefje slagroom erbij (je bent toch al aan het zondigen ;-) en je hebt de perfecte afsluiter voor je herfstmenu!

Ontdek het volledige recept van Piet Huysentruyt hier.

 

Wij kunnen alvast niet wachten tot onze volgende gasten komen eten!