Tips voor moederdag

9 mei is het Moederdag. Graag leggen we onze mama's dan eens extra in de watten. Weet jij nog niet wat je die dag gaat doen? Wij geven graag onze ideetjes mee om er samen een fijne dag van te maken!

 

Tips for trips.

Todays little moments become tomorrow’s precious memories

Is het goed weer? Organiseer een picknick!

Nu wel al zo lang binnen zitten is het extra leuk om samen met het gezin eens de natuur op te zoeken en een picknick te organiseren. Jouw mama zal ongetwijfeld genieten van deze gezellige tijd met jullie gezin!

Wij maakten vorig jaar zowel een blog met picknick tips als een signature menu met heerlijke receptjes voor jouw picknick. Check deze zeker!

Meer leuke activiteiten

Together is our favourite place to be

  • Organiseer een bubbeldisco: tover je woonkamer om tot een echte disco. Maak een playlist met jullie favoriete muziek, doe jullie origineelste outfit aan, maak lekkere (kinder)cocktails en zorg samen voor hapjes. Let’s get the party started! 🎉

  • Familie fotoshoot: ga samen op pad en maak een onvergetelijke family fotoshoot in een thema dat jullie samen uitkiezen - in een oud gebouw, in de natuur, .. vele ideetjes beschikbaar op webpagina’s voor trouwers 😅

  • Samen een luxe diner organiseren: de kinderen zorgen voor jou vandaag! Ze verwennen je met een lekker dineetje, waarbij elk gezinslid bijvoorbeeld een gerechtje maakt. Iedereen moet er op zijn mooist uitzien en zijn beste tafelmanieren gebruiken. 🍽

 

Moederdagcadeautjes

Natuurlijk mogen leuke cadeautjes ook niet ontbreken - zelf geknutseld of origineel gekocht 😁

Quotes in een potje

https://www.winni.in/celebrate-relations/handmade-gifts-ideas-convey-love-grandparents/jar-notes/

Ben je graag creatief bezig? Wil je jouw mama elke maandagochtend verrassen met een leuke quote? Maak dan een glazen bokaal vol quotes.

Wat heb je nodig? Een glazen pot met deksel, papier, schaar en leuke quotes!

Stappenplan:

  1. Zoek online leuke quotes waarmee je jouw mama haar dag goed kan laten starten. Vind je niet voldoende quotes? Ook de titel van een liedje is een leuk ideetje.

  2. Probeer 52 tekstjes te verzamelen en plak deze in een document.

  3. Print het document en knip de tekstjes uit in kaartjes.

  4. Vouw de kaartjes toe en steek ze in de pot.

Tip: Werk met gekleurde papieren om het kleurrijk te maken!

DIY pakket

Is jouw mama ook graag creatief bezig? Dan hebben wij bij Table in a Box een ideaal cadeau!

Geef een leuk DIY pakket cadeau. Wij hebben ons aanbod nog maar net aangevuld met 3 nieuwe pakketen: een bloementaartje, een fleurige wilgenbal en een doosje vol rozen.

Je vindt op onze webshop sowieso een DIY pakket dat past bij jouw creatieve mama!⁠

Een box vol tafeldecoratie

Elke mama houdt ervan om samen met het gezin gezellig aan tafel te zitten. Naast het lekker koken is een mooi gedekte tafel ook belangrijk.

Met een box vol tafeldecoratie kan jij en/of jouw mama de tafel zorgeloos dekken. Alle benodigdheden voor een prachtige tafel met bijhorende handleiding kan je in de box vinden. Ook in de toekomst zal ze nog veel kunnen pronken met haar box die ze kreeg van haar kinderen!⁠

Wat dacht je van deze Dried Delight tafel? Super fleurig en duurzaam!

Nog vele andere looks zijn te ontdekken op de webshop!