Signature Menu - Kerstspecial met HelloFresh

Webp.net-compress-image.jpg

Gelovig of niet, kerst is voor veel gezinnen en families het moment van het jaar om rond de tafel te genieten van een heerlijke maaltijd. En vaak brengt het eten en de decoratie de nodige stress met zich mee. Het menu samenstellen, boodschappen doen in een overvolle supermarkt en de hele avond in de keuken staan - leuk is anders…

Dus of je nu dit jaar het stokje moet overnemen of je bent al geroutineerd gastvrouw of gastheer, inspiratie voor een kerstmenu kan je altijd gebruiken. Vandaag delen wij graag met jullie een eerste feestelijk vegetarisch kerstgerecht in samenwerking met HelloFresh. En in de komende weken krijg je van ons natuurlijk massa’s tips voor de komende kerstdagen.

Recept: Pompoen-geitenkaas Wellington

Of het gerecht nu is vernoemd naar de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington of de Duke of Wellington - beef wellington, ofwel ossenhaas in een krokant jasje van bladerdeeg, is een bijzondere klassieker die wat ons betreft ook een veggie-variant verdient! Deze winterse wellington met pompoen, hazelnoten en geitenkaas smaakt misschien nog wel lekkerder dan dat hij eruitziet.

Schermafbeelding 2019-11-21 om 07.35.13.png

Net zoals Table in a Box heeft HelloFresh de missie jouw het leven gemakkelijker te maken. Daarom bundelen we onze krachten deze kerst zodat je zonder zorgen kan toeleven naar jouw kerstfeest en jij op het einde van de avond voldaan in de zetel kan zakken met een laatste glaasje wijn.

Graag stellen we dan ook jullie de HelloFresh Kerstbox voor die dé perfecte aanvulling is voor onze tafeldecoratie pakketten en feestelijke verhuurformules.

Speciaal voor Kerstmis maakt HelloFresh een éénmalige box - zonder abonnement dus - met 4 feestelijke gangen. Welke gerechten staan er op het menu?

Pastinaaksoep met truffel-rozemarijnolie met yoghurt-topping en baguette uit de oven

Hartverwarmende soep met in de hoofdrol een wintergroente bij uitstek: pastinaak. Je kunt de soep al een dag van tevoren bereiden, dat zorgt voor meer rust op de dag zelf.

Frisse zalmbonbon met noordzeegarnalen met appel-ricottavulling en dilledressing

Het tweede gerecht van het kerstmenu is een echte smaakbom(bon). De vette, gerookte vis en de frisse vulling van appel en ricotta vormen een smaakvol contrast.

Gebraden beenham met hasselback-aardappelen met gesmoorde prei in vinaigrette en sperziebonen in spek

Dit is het hoofdgerecht van het kerstmenu 2019 met in de hoofdrol een gemarineerde ham in honing en mosterd, die je gaart in de oven op een bedje van bloedsinaasappel. Je kunt de dag van tevoren al aardig wat voorbereidingen treffen.

Limoencheesecake met speculaasbodem, rode besjes en wittechocoladevlokken

Van de knapperige speculaasbodem tot de frisse, romige mascarpone met limoen - van dit kerstdessert wordt iedereen aan tafel blij!

Van deze gerechten kunnen we natuurlijk de recepten niet delen, maar alleen op basis van de beschrijving zou ik de box al bestellen :-) Leuk weetje ook, in je box zitten niet enkel de ingrediënten voor jouw kerstdiner, maar ook enkele lekkere extraatjes van Australian Chocolate, Jules Destrooper en Royal Green Tea.

Dus heb jij zin om te genieten van een zorgeloze Kerstavond? Dankzij Hello Fresh en Table in a Box kan jij zonder zorgen toeleven naar jouw kerstfeest. Ontdek de Hello Fresh Kerstbox, Gourmetbox en zelfs bijhorend wijnpakket via onderstaande link.